Skip to main content

Vi har store ambitioner på jeres vegne

Tre punkter går igen, når kunder og klienter beskriver os: Dyb faglighed og ekstraordinær engageret i at opgaver lykkes. Og så er vi helt nede på jorden. 

Thomas Pape
Mental robusthed
Thomas Pape

Thomas Pape, f. 1975.


Strategisk ledelsesrådgiver og talentudvikler.

Thomas Pape

Fagligt
Jeg har to uddannelser, Elitesvømmetræner fra Trænerskolen Aalborg, hvor jeg min afsluttende opgave omhandlede processen fra årgangssvømmer til OL-deltager. Dernæst som pykosomatisk fysioterapeut med speciale i stress og mistrivsel hos unge mellem 20-40 år. Jeg skrev som den første i 2005 bacheloropgave i Danmark om fysioterapi og stress.
Løbende uddanner jeg mig inden for flere typer af psykologien, psykoterapien, fysiologien og sammenhæng mellem kroppen og hjernen. Jeg er opdateret på flere faggrupper, da jeg læser fagbøger året rundt.

Siden 2005 har jeg haft over 8000 individuelle samtaler med klienter, hvor jeg får brugt min dybe forankring i teori og praksis.

Forfatter
Jeg har skrevet tre bøger (snart fire), den ene er i dag en bestseller inden for sit fagområder: 1) Træn dig til en god eksamen, 2) Studieliv – uden stress og 3) Reboot dine digitale vaner. Den fjerde udkommer i 2022 og vil hedde Sund mental sult – onbording og motivering af unge talenter de første 400 dage.

Personligt
Jeg er gift og har været sammen min hustru i 18 år. Vi bor i Mårslet (syd for Aarhus), hvor vi er en sammenbragt familie. Vi har børn på 28 år, 20 år og 12 år. Så jeg kender alt til delebørn, ‘dine og mine’ og hvordan børn har det på forskellige alderstrin. Jeg lader bedst op med løbe- og styrketræning, meditation- og mentaltræning og lange gåture med vores store hund Aksel.
Jeg har tidligere dyrket triatlon på eliteniveau, løbet to maratonløb (PR 2.55 t.) og har altid haft interesse for det mentale aspekt af – At få mennesker til at flytte sig mentalt, åndeligt og fysisk.

Kontakt: Telefon 2894 5925 eller thomas@papeco.dk

Tine Persson, f. 1968.


Seniorkonsulent og psykoterapeut.

Tine Persson

Som psykoterapeut og seniorkonsulent er jeg:
Jeg er dybt forankret i teoretiske metoder og værktøjer, men arbejder meget praksisnært og handlingsorienteret. Det betyder at jeg arbejder med dokumenterede metoder, og gør det samtidigt nemt for dig at arbejde med dig selv og de udfordringer du har. Min styrke er at gøre komplicerede ting enkle og løsningsorienteret.

Fagligt
Jeg er uddannet ID psykoterapeut med speciale i stress og angst. Mindfulnes basseret kognitiv terapeut inden for angst, selvværd, selvtillid, og personlig udvikling.

Derudover er jeg efteruddannet som stressrådgiver i ‘Spot og Vejled om stress’ fra Generator og styrkecoach i positiv psykologi, og jeg har gennem 5 år rådgivet studerende i effektive studievaner på HTX Aarhus.
Siden jeg i januar 2017 startede i SPINE, har jeg allerede haft over 200 timers individuelle samtaler med klienter.

Mit speciale som psykoterapeut er stress og angst.

Personligt
Jeg er gift og har 3 børn. Jeg styrketræner og har i 20 år dyrket yoga og mediteret, så det er naturligt for mig at bruge disse metoder i mit daglige arbejde. Meditation har jeg brugt i mange år i min hverdag. Her kan jeg holde mig i balance, finde ro og energi.

Tag kontakt

Vi vender hurtigt og skarpt tilbage til dig.