Skip to main content

Personligt udviklingsforløb

Derfor er dette udviklingsforløb vigtigt for dig?

Et udviklingsforløb er den korteste og mest effektive vej til at bruge dit fulde potentiale, fastholde din motivation og din tanke om tilknytning til virksomheden.

  • Du oplever måske stress i hverdagen og ved ikke hvordan du skal balancere dine ressourcer, dit samarbejde og hvordan du skal kommunikere optimalt med nærmeste leder og andre teamkollegaer. 
  • Du står over for at skulle have mere lederansvar og vil gerne klædes på til, hvordan du med dine personlige kompetencer kommer bedst fra start i din nye rolle. 
  • Du ønsker at have bevidst adgang til din personprofil og de potentiale du ved du har, men ikke ved hvordan sættes bedst i spil. Vi kan se om du reelt har det opgaver du performer bedst med. 
  • Du ønsker at få sparring på tankemønstre, tankefælder og vil have en længere proces, hvor du lærer dig selv bedre at kende som menneske og som ansat i din virksomhed. 
Pape & Co klinik

Highlights om dit personlige udviklingsforløb

Vores personlige udviklingsforløb er skræddersyet efter dine behov. Vi starter med et grundigt kig på dine mål og nuværende situation. Derefter udarbejder vi en skræddersyet plan, der inkluderer mål, træningssessioner, feedback og samtaler.

Over en periode på 3-6 måneder vil du opleve en transformation, der vil ændre din tilgang til arbejde og hvordan du håndtere din hverdag og privatliv.

Fra kommunikation til ledelse og problemløsning – vores forløb fokuserer på at udvikle de færdigheder, der vil skille dig ud i en professionel sammenhæng. Du vil blive rustet til at tackle udfordringer og tage initiativ.

Kontakt os og lad os sammen skabe en fremtid fyldt med potentiale og muligheder!

DET FÅR DU MED DETTE UDVIKLINGSFORLØB

Du får både en e-fivefactor personprofil (markedets dybeste og mest valide personprofil) og 5-10 samtaler

Du har adgang til os under hele forløbet uden merpris, så hvis konkrete spørgsmål eller tanker dukker på, så sender du en sms, mail eller ringer til os. Så afklarer vi det hurtigt og du kan komme videre med din udviklingsproces. 

PRISEN FOR DETTE UDVIKLINGSFORLØB KOSTER

Udover din personprofilanalyse, overlevering og udviklingsplan kan du vælge mellem 5-10 samtaler. 

Prisen for personprofil + 5 samtaler (75 minutter) er i alt: 17.000 kr. + moms. Det fulde beløb betales inden første samtale. Varighed ca. 3-4 måneder. 

Prisen for personprofil + 10 samtaler (75 minutter) er i alt: 24.000 kr. + moms. Det fulde beløb betales inden første samtale. Varighed ca. 6-8 måneder. 

HVAD SIGER ÉN AF VORES KUNDER:

Christian Hjortshøj, Co-founder af Juristic.
Jeg har haft en forløb med Thomas om karriere og personlig udvikling. Jeg har tidligere haft en del forløb med performance coaches m.fl. i forbindelse med sport, og Pape & Co har en helt unik tilgang, som jeg har været utrolig glad for. Thomas’ viden om karriereperformance og udvikling var meget imponerende, og jeg var især glad og positivt overrasket over, hvordan den viden blev sat sammen med den virkelighed, der var omkring mig. Det føltes nærværende og autentisk i en periode, hvor jeg overvejede et karriereskifte, og jeg kan klart anbefale Pape & Co og Thomas som jeg havde fornøjelsen af at have sparring med. 

FAQ

Godt at vide

Tidsforpligtelse – hvor meget tager det af min tid?

Vi ved, at du sikkert er et travlt menneske og det tager vi både højde for og har respekt for. Derfor er vores erfaring også, at et udviklingsforløb på 3-6 måneder med 5-10 samtaler kan være optimalt for hovedparten af vores kunder.

Vi aftaler løbende, hvornår det passer dig og vi kan både lave samtalerne online og fysiske på vores kontor i centrum af Aarhus. 

Mål og Målbarhed – hvordan måler vi min fremgang?

Fra start er vi opmærksom på, hvad du reelt har behov for at udvikle og har behov for at effektivisere og optimere. Vi er kendte for at være effektive og meget ambitiøse på, at vores kunder og klienter skal lykkes. Ikke-tilfredse-kunder er det eneste vi ikke har i Pape & Co. 

Må min leder eller direktør ringe og høre mere om forløbet?

Inden vi starter udviklingsforløbet skal det praktiske og økonomiske være på plads. Din arbejdsplads skal sige god for forløbet (hvis de betaler for det) og du kan evt. i samråd med din leder eller direktør afklare hvad forløbet skal omhandle. 

Har din arbejdsplads for at vide mere, inden de godkender dit udviklingsforløb, er de meget velkomne til at skrive eller ringe til os. 

Kan udviklingsforløbet også være online?

Ja, vi har tilbudt online samtaler siden 2014 og du kan vælge at udviklingsforløbet skal være online  eller du kan komme på vores klinik i Aarhus C.

Det er helt op til dig. Det kan også være en kombination. Det tilpasses dine behov (feks. også tidsforskelle, hvis du er i udlandet i en periode).

Tag kontakt

Vi vil ser frem til at kunne besvare dine spørgsmål og behov.