Skip to main content

Personprofil – Se potentialet i profilanalysen

Derfor er en personprofiltest og udviklingsplan vigtig for dig?

Vil du have fuldt og hel adgang til dit potentiale og styrker, så skal du have adgang til den bedste personprofilanalyse på markedet. Vi bruger e-fivefactor der er kåret 3 år i træk til det bedste testværktøj ifm. personprofiler og rekruttering. 

  • Få forståelsen for, hvordan en personprofil kan bidrage til din selvindsigt. 
  • Lær at spotte og arbejde bevidst med dine toppotentialer. 
  • Vi har alle utrænede bundpotentialer – Derfor skal du fokusere på nogle af dem. 
  • Adfærd kan aflæses i dine “gode og dårlige dage”. Få bevidsthed 
  • En individuel profil fortæller dig, hvordan du arbejder bedst, stresshåndtere optimalt, kommunikere med alle typer og hvad du motiveres af over lang tid. 
  • Forstår du din egen adfærd, kan du forstå og indgå endnu bedre i dit teamet.
  • Hvordan du lærer at lytte og arbejde i farver med dit team. 
  • Se eksempel på en e-fivefactor rapport
Personprofiltest

Highlights om personprofilanalyse

Få muligheden for få indsigt i personlige drivere, motivationsfaktorer, udviklingspotentialer og få forståelsen for egen som andres adfærd og handlemønstre.

e-fivefactor er den mest omfattende personlighedstest og afdækker op til 30 personlighedstræk.

Profilen giver et dybdegående kendskab til personprofilens personlighed og adfærd. Derfor er e-fivefactor profilen et værdifuld til udvikling af ledere og kernemedarbejdere – og bruges også til rekruttering.

Se eksempel på en e-fivefactor rapport

PRISEN FOR EN E-FIVEFACTOR PERSONPROFIL

Pakken inkluderer link til test (tages online), overlevering (75 minutter, fysisk eller online) og udlevering af dit testresultat og udviklingsplan. 

Pris: 4000 kr. + moms. 

MEST KØBTE:
Pris for sammen pakke + en opfølgende samtale
(75 minutter) 1-2 måneder efter: 6000 kr. + moms. Vi tager udgangspunkt i den udviklingsplan, der blev lavet i første samtale og evaluerer på det der er lykkes og finder årsagen til at andre punkter ikke er nået. 

SE EKSEMPEL PÅ E-FIVEFACTOR RAPPORT. 

Du kan her se et eksempel på den rapport du får udleveret til din personlige overlevering. 

Se eksempel her.

HVILKET UDBYTTE FÅR DE KLIENTER VI HJÆLPER?

Alle de klienter vi har hjulpet gennem årene vender tilbage og fortæller om, at de har fået langt bedre i forhold til de udfordringer de kom med. De oplever en større bevidsthed, ejerskab og handlekraft i deres liv. 

FAQ

Godt at vide

Hvad er validiteten af en e-fivefactor personprofilerne?

Netop det teoretiske afsæt for e-fivefactor profilen er den mest internationalt anerkendte og videnskabeligt dokumenterede model for personlighedstræk,  Big Five eller også kaldet femfaktor modellen (John et al., 2008; McCrae & Costa, 2008).

e-fivefactor-modellen bygger på IPIP-NEO (Johnson, 2011). IPIP er en forskningsbaseret database for personlighedsitems. Rammen er udviklet af nogle af de mest internationalt anerkendte personlighedsforskere såsom Goldberg, Hogan og Clonninger. IPIP-NEO er i dag valideret på mere end 800.000 personer internationalt.

Se eksempel på en rapport her

Får jeg blot en overlevering eller inkluderer I også en udviklingsplan?

Langt de fleste der får en personprofiltest, får blot en overlevering. Hos Pape & Co får du også en udviklingsplan og en opfølgende samtale. 

I vores pakke er der inkluderet en opfølgende samtale 1-2 måneder efter test og overlevering. Det betyder at vi har hånd om dig, så længe du er i din proces med at få din personprofil bedst i spil. 

Se eksempel på en rapport her.

Vi tilbyder nu også Potentialerapporter og talentanalyser

I samarbejde med e-stiamte kan vi nu også trække og lave Potentiale- og talentrapporter. Med udgangspunkt i det stærkeste træk, laver vi analyser og forslag til hvordan personen bruger sine evner, potentialer og motivation bedst muligt. 

Potentiale- og talentrapporten er ikke en personprofiloverlevering, men et særskilt produkt der fokusere på dine top- og bundpotentialer. 

Vi kan, hvis det ønskes også tilføje en personprofil til Potentiale- og talentrapporten. 

Kan jeg få lavet testen og overlevering online?

Vi kan nemt lave både test og personlig overlevering til dig online. Det har vi gjort i flere år og du kan når det passer dig tjekke ind i vores online rum og sammen gennemgår vi dit testresultat og laver sammen en udviklingsplan til dig. 

Se et eksempel på en rapport her.

Tag kontakt

Vi vil ser frem til at kunne besvare dine spørgsmål og behov.